U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Beroepen & Uniformen

Beroepen & Uniformen

Zit jij vast in de sleur van je huidige baan? Carnaval of ander soort gekostumeerde feesten zijn unieke kansen om eens een ander beroep uit proberen voor een dagje. Ieder jaar met carnaval trekken de feestgangers er weer op uit om zich te verkleden in raarste verkleedkleding met de vreemdste accessoires. Veel beroepen worden ‘’uitgevoerd’’ deze carnavalsdagen, van bouwvakkers tot brandweerman.

Natuurlijk wordt er ook volop gefeest in verkleedkleding tijdens dit carnavalsfeest. Veel dorpen krijgen een andere naam en worden volledig versierd. Deze dagen staan de barren en cafés weer vol met mensen die carnaval willen vieren in de gekste kostuums. Uiteindelijk maakt het niet meer uit wie je bent of waar je vandaan komt, omdat het toch niet te zien is aan de verkleedkleding en accessoires die je draagt met dit carnavalsfeest.

Niet voor niets dat beroepen verkleedkleding de nummer 1 kostuum categorie is! Verkleedkleding-kopen.nl heeft de juiste carnavalskleding hiervoor! Verander bijvoorbeeld met een politiepak in een volwaardige agent in een politie uniform. Of doe een dienst aan je moederland door als legersoldaat met een leger pak ten strijde te gaan.

Niet te vergeten dat het zijn van een gevangene of gangster ook een beroep kan zijn. Kom achter de tralies vandaan en verander in een ontsnapte gevangene die nog met bal en ketting als accessoire en masker rondloopt in een verkleedkleding kostuum van verkleedkleding-kopen.nl. Of verander in een gangster uit het Bonnie en Clyde tijdperk met een stijlvolle Fedora en Tommy gun als accessoire. Niets is onmogelijk tijdens verkleedfeesten als carnaval.

Verkleedkleding-kopen.nl is DE online winkel voor goedkope carnaval kleren en accessoires voor dames, heren en kinderen. Veel gewone kostuums beschikbaar met daarnaast sexy verkleedkleding varianten van hetzelfde kostuum. Alle kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten XS, S, M, L, XL, XXL of in een one-size fits all maat. Dus, ga dit jaar naar carnaval of een ander soort verkleedfeest als soldaat, politie, astronaut of een ander beroep.

Showing 1 to 48 of 87 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Showing 1 to 48 of 87 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2